Bliv garder

Det kræver sit at være garder!

Der følger MANGE oplevelser med det at være garder.
Men hvis du er frisk på rejser og korpsånd, og hvis du kan lide at spille musik og gerne vil dele din interesse med andre, er Aarhus Garden det rigtige for dig.
Aarhus Garden er både for drenge og piger. Du får nye venner, du bliver rigtigt dygtig til at spille sammen med andre – og du kommer med til arrangementer og ture i ind- og udland.

For at blive garder starter man som aspirant, mens man lærer at spille. Man behøves derfor ikke ,at kunne spille i forvejen, blot man har lysten. Instrumenter kan man leje fra garden, hvis man ikke har sit eget.Det er når instruktørerne vurderer, at man er klar, kommer man i uniform , får gardernummer og bliver officielt optaget som garder  i forbindelse med forårskoncerten.  Man betaler ikke kontingent den første 1 mdr., derefter koster det 200,- om måneden at være medlem.

Næste ledige nummer i garden er 749.

Vores aspiranter er fra 8 år. Selvom mange er nybegyndere på deres instrument, spiller de sammen i orkester én gang om ugen. Der ud over går de til soloundervisning. Det er vigtigt at få solo-undervisning, hvis man skal blive dygtig til at spille.

Mens aspiranterne får soloundervisning, deltager de samtidig i alt det sjove.
Med musikken som fællesnævner, er det venskaber og sociale aktiviteter, der vægtes højst.

Aarhus Garden spiller et varieret repertoire. Der er både marcher og moderne musikstykker, filmmusik, Disney klassikere, populærmusik og meget andet.

Aarhus Garden får sine medaljer lavet hos Jysk Emblem Fabrik i Malling.
For at optjene til sin fortjenst-medalje skal man have opfyldt kravene for fremmøde til sammenspil og arrangementer.

Aarhus Gardens uniform er med en gammel tilladelse en næsten tro kopi af den kgl. livgardes uniform.

Der er lukket for kommentarer.