Bliv garder

Det kræver sit at være garder!

Der følger MANGE oplevelser med det at være garder.
Men hvis du er frisk på rejser og korpsånd, og hvis du kan lide at spille musik og gerne vil dele din interesse med andre, er Aarhus Garden det rigtige for dig.
Aarhus Garden er både for drenge og piger. Du får nye venner, du bliver rigtigt dygtig til at spille sammen med andre – og du kommer med til arrangementer og ture i ind- og udland.

For at blive garder starter man som aspirant, mens man lærer at spille. Man behøver derfor ikke at kunne spille i forvejen, blot man har lysten. Instrumenter kan man leje fra garden, hvis man ikke har sit eget. Det er når instruktørerne vurderer, at man er klar, kommer man i uniform , får gardernummer og bliver officielt optaget som garder  i forbindelse med forårskoncerten.  Man betaler ikke kontingent den første måned og derefter koster det 200,- om måneden at være medlem.

Vores aspiranter er fra 8 år. Selvom mange er nybegyndere på deres instrument, spiller de sammen i orkester én gang om ugen. Derudover går de til soloundervisning. Det er vigtigt at få solo-undervisning, hvis man skal blive dygtig til at spille.

Mens aspiranterne får soloundervisning, deltager de samtidig i alt det sjove.
Med musikken som fællesnævner, er det venskaber og sociale aktiviteter, der vægtes højst.

Vil du gerne høre mere?

Kontakt os gerne, så vi kan aftale en dag, du kan komme forbi og møde os og se, om det er noget for dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os med eventuelle spørgsmål.

Du finder vores kontaktinformationer her

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Der er lukket for kommentarer.